• 25
    galatasaray spor kulübü tarihi boyunca böyle büyük bir ihanetle karşı karşıya kalmamıştır.

    sessiz sedasız hiç edilmeye çalışılan bir riva arazisi var, kimse dur demiyor, diyemiyor.. siyasi baskı var ya da yok çok önemli değil ancak gelen haberler hiç de öyle yenilir yutulur şeyler değil.. birilerinin çıkarı olduğu kesin, ancak galatasaray'ın çıkarının olmadığı, galatasaray'ın sabit kıymetlerinin menfaat sağlanması amacıyla yok edildiği de kesin.

    buradan galatasaray dinamiklerine sesleniyorum. galatasaray kulübünün geleceği dursun özbek ve yönetiminin alacağı kararlara bırakılamaz! mevcut yönetimin bugüne kadar aldığı ve alamadığı kararlar ortada ve gelecek için de emsaldir! avrupa kupalarına katılma hakkını elde edebilmek için kupa finalinin yetmediğini bile final maçından daha 1 ay önce öğrenen yönetim kadrosu tepeden tırnağa kadar değişmelidir! mevcut yönetim gitmelidir, gönderilmelidir!

    inan kıraç :

    mevcut yönetimin aldığı kararlar konusunda ne düşünüyor. riva konusunda dursun özbek ile ve/veya siyasi boyutta daha üst makamlarla görüştü mü görüşmedi mi? riva konusunda ne düşünmekte? protokolden haberi var mı? protokol öncesi sıkışılan eli gördü mü? bilmeliyiz..

    galatasaray genel kurul üyeleri :

    mevcut yönetimi seçen sizlersiniz, tüzük gereği müdahale etmek için neyi beklemektesiniz? galatasaray spor kulübünün maddi ve manevi değerlerinin yok edilmesi sizde bir rahatsızlık uyandırmıyor mu? seçtiğiniz başkan ve yönetimin galatasaray'ın yazılı ve yazısız kurallarına uygun davranmadığını, galatasaray'ın tarihi vizyonuna uymadığını, kararlarının galatasaray'ı uçuruma sürüklediğini görmüyor musunuz? farkında değil misiniz? sorumluluk almıyor musunuz? mevcut yönetimin kaldığı her gün daha büyük ve onarılması mümkün olmayan yaralar açtığını/açacağını bilmiyor musunuz yoksa gerekli imzaların toplanması için size engel olan şey nedir? size engel olan şey (!) galatasaray'dan ve sizin galatasaraylılığınızdan daha mı büyük?

    dursun özbek ve yönetimi :

    derhal, şimdi, hemen, bir dakika bile kaybetmeden istifa edin!

    ultraslan :

    uleb final maçı öncesi yönetimle biraraya geldiniz mi? herhangi bir anlaşma yaptınız mı? yaptıysanız karşılığı neydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın