• 18
    ilk yarı fransa 3 yetenek golü attı.

    teker teker bakalım. ilk gole kadar oyun üstünlüğü izlanda'daydı. şimdi ben oyun üstünlüğü kavramına şöyle bakarım. ben ne kadar istediğimi yaptım, sen ne kadar yapamadım. başka bir deyişle benim ne kadar istediğim oldu, senin ne kadar istemediğin oldu. sonra grioud'dan güzel bir kalite golü gördük. izlanda dağılmadı, devam etti. daha sonra bir kornerde pogba attı. 2 tane pozisyona 2 izlanda'nın müdahil olması gereken parçalarından daha üstün olan oyuncu 2 gol yaptı.

    izlanda hala devam etti. bu nokta da fransa oyun üstünlüğünü aldı. izlanda'nın hiç istemediği bir şey olan pas, izlanda adına devreye girdi ne yazık ki. bu 2 gole kadar izlanda'nın bazı akınları mevcuttu ve bunlar ümit vaad eden akınlardı. fransa'nın akınlarından çok daha kuvvetli akınlardı. ama 2-0'dan sonra bu akınlar azaldı. ancak bir pozisyonları var gayet net. ne yazık ki o da olmadı.

    oyun ortaya gelince, fransa'da payet çıktı ve fişi çekti.

    4. gol 40 dakika oyundan düşmeyen izlanda, artık bitti ve grioud tipi forvet+kısa forvet bileşiğinin tipik bir golünü gördük. yazık oldu, ancak izlanda'ya her şey için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın