resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3727
    kendisi hakkinda dusuncelerim belli. cok buyuk potansiyel olduguna inaniyorum. ispanya performansini da yukarida bi arkadas paylasmis, halen leblebi gibi calim atiyor. ancak halen son vuruslari kotu. bu duzeltilemeyeck bir sey degil. hic olmadi kendisine surekli pas denemesi ogretilebilir. poldi ve sneijder gibi harika sutorlere, defansi ustune cekip boyle paslar cikaran bir oyuncumuz olsa maclarin coguna bir sifir onde baslariz.

    elbette kalacagini umarak bunlari yaziyorum ancak gorunen o ki ayrilacak. eger takiminiz rakipten agir derecede yetenekliyse genellikle set hucumu oynarsiniz (istinalari var elbette, ornegin mou donemi real madrid), ancak arada bariz bir yetenek farki yoksa, ya da takiminizin bireysel ve pas hizina guveniyorsaniz kontra futbolu oynayabilirsiniz. saglam bir orta saha ve forvet transferiyle galatasaray onumuzdeki sezon kontra futboluna yonelebilirdi. iyi defans ve seri hucumla karsisinda azicik defans yapabilen birileri oldugunda bocalayan anadolu takimlarini duman edebilirdi. riekerink dogasi geregi bu oyun stiline yatkin. geride linnes-serdar aziz -chedjou-carole ortada selcuk(keske transfer olsa yerine)_transfer ilerde bruma-sneijder-poldi en ileri ucta da forvet transferi. bu kadroyla eger kontra futbolunu oturtabilirsek sampiyonlugu dahi zorlayabilirdik. sneijder icin panzer gibi yikilmayan ve iceri kat edebilen poldi ve muthis seri calimlarla bir anda ceza sahasinda bitebilen bruma cevherdir. hele onlerine elmander tarzi bir forvet, arkalarina da melo tarzi bir orta saha koyabilsek tadindan yenmez. ama iste 19 yasinda baglarini koparip bi sene oynayamayan cocugu dondugu maclarda isliklayan gevsek taraftarimiz, is bilmez yonetimlerimiz ve sozde 5 sene icinde bize kupa 1'i aldiracak olan hamzason sayesinde bu cocugu kaybettik. gecen sezon kiralanmasa belki o boktan takimda kendine yer bulup yetenegini sergileme firsati gosterebilirdi ama hamza ve bakkal sagolsun o isi de cok guzel hallettiler.

    keske kalsa, ama gidecek gibi gorunuyor. yolu acik olsun. kendisini 4-5 milyona satan yonetimin ta amk. cogunlugun aksine hep kalbimdesin kara tren. umarim cok basarili olursun da bizlere parmak isirtirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın