resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2490
    lukas podolski dünyanın en iyi sol ayaklı şutorüdür. belki iddialı bir laf gibi gelebilir ama istatistikleri ortada. ceza alanı içinden ve çevresinden attığı şutlarla bu kadar gol yapan ikinci bir futbolcu tanımıyorum. tanıyan varsa ismini versin istatistiklerine bakalım.

    bizde 29 lig maçında oynadı, 13 gol 8 asist. şampiyonlar liginde 2 gol, ziraat türkiye kupasında 2 gol 1 asist.

    peki bu istatistiğe sahip poldi santrafor mu (ya da forvet) oynadı tüm maçlar. hayır; kanat oynadı. tek forvet oynadığı maç sayısı 10-11 civarı.

    direkt etki ettiği gol sayısı 26. eğer forvet oynasaydı bu sayı 40 olacaktı. en az 25 gol atar, 15 civarı da asist yapardı. bendeniz bunu şimdi söylemiyorum, daha sezonun başında söylemiştim ve de yazmıştım.

    poldi forvet oynamaya devam ederse bu sezon yukarıdaki ortalamayı tutturacaktır bundan şüphem yoktur. bu nedenle bence bize emre güral tipi yedek bir forvet yeterlidir. sinan-sneijder-bruma-podolski dörtlüsü (yasin-emre güral-olcan yedekleri)
    harika bir hücum hattı oluşturacaktır. bu nedenle bizim önceliğimiz iki ön liberodur forvet değil. kaldı ki elimizde kalacak gibi duran bir de umut var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın