resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 2486
    istatistikleri düştüğü an tepesine düşeceğiz, düşmemizde gerekiyor. bunun sebebi basit podolski o istatistiklerle var. podolski oyunun kendisini besleyen bir oyuncu değil. anın oyuncusu. biraz al ver yapar ama canlı izlerken bile çok gözünüze batmaz. zaten bu an bir an bulur gider kullanır ve sonuca gider. nu sonuç gol olur, asist olur, faul alma olur, 18'e topla ani giriş olur ve ya top kaybı olur. ama podolski'nin amacı o hücumu bitirmek, bu yüzden istatitikleriyle yaiayan bir adam.

    zaten oyunu besleyen, sadece anlarda ortsya çıkan bir oyuncu yerine futbolun her yerinde yüksek oynayan bir oyuncu olsa bu istatisriklerle bize gelmezdi. arsenal'de kalırdı.

    o yüzden bunda ayıp bir şey yok.

    edit: bir başka en ofsayt olmasını beklemediğim entry. yahu teknik anlamda bunun aksini bana bir gösterin. örnek mesut'ta böyle. kendini saklayıp 3. bölge oyununu besliyor sadece. bu kalitesizlik değil. ve ya ayıp bir şey de değil. bu adamın oyun özelliği bu, ne yapalım yakalım mı adamı? podolski yarın istatistiklerini düşürürse, takıma çok zararı olacak bir adam. ancak bu istatistikleri sağlayan özellikleri çok iyi olduğundan mütevellit, takımı taşıyıcı performans veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın