resim
Matúš Bero
Takım:Bochum
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.81
Uyruk:Slovakya
  • 3
    öncelikle, tanırım iyi çocuktur. *

    kendisi en azından, amatörce de olsa, gözlemcilik* olayına gönül veren insanlarca son 1-2 senedir tanınan bir isim. kendisini bilmek maharet değil. mesela kendisi geçen sezon da yaşına göre güzel sinyaller vermişti. o sezondan sonra bonservisini 500.000 euro'ya alabilir, kulübüne 1 sene daha kiralayabilirdin. bu hayli akılcı ve geleceğe dönük bir hamle olurdu.

    kendisi genelde amc, 10 numara, cam olarak tabir edilen bölgede oynuyor. bir avantajı daha var, boyu 180. yani gelişime açık bir oyuncu kendisi. ben hocası olsam, duran top savunmalarında da kendisine yakın boydaki oyuncuları savunacak kadar hava topu savunması eğitimi verirdim, bu konuda kendisiyle özel çalışırdım. boyu kesinlikle bir avantaj. ikinci avantaj, bu çocuk orta sahanın ortasında da oynayabiliyor. ben zorunluluk dışında kendisini oraya çekmezdim, kaleye yakın olması avantaj yaratacak bir futbolcu kendisi. ama ihtiyacım olursa da, gözüm arkada kalmaz. bero sağ ayağını kullanıyor. ve henüz hiç a milli olmadı.

    bero'yu football manager oynayan arkadaşlar da belki güçlü bilgisayarları varsa ve tüm ligleri açıyorsa tanıyordur. bero alındığına çoğu zaman hocasını utandırmayan oyunculardandır.

    tekrar söylüyorum, şu anda bero'yu tanımak bir marifet değil. 20 yaşında 37 maçta 17 gol atıp 11 asist yapan adamı herkes radarına alır. önemli olan geçen sene oynadığı maçlarda ışığı yakalayıp, çok cüzi bir miktara kendisini alıp, kiralamaktı.

    önemli bir iş değil dedim, emekleri de çöpe atmak çok ayıp olur. gönlünü bu işe veren insanlar bakın haklarında ne yazmış:* http://trscouts.com/matus-bero/

    kaynakça:
    http://www.transfermarkt.com.tr/...rofil/spieler/204047
    http://trscouts.com/matus-bero/
App Store'dan indirin Google Play'den alın