resim
Samuel Eto'o
Görev:Başkan
Takım:Kamerun
Yaş:43
Uyruk:Kamerun
  • 434
    eğer bir de genç forvet alırsak gelmesini özellikle çok isterim. (u: .. buldun ..... arıyosun diyenlere sözüm yok(: ) gelirse daha önce de yazıldığı gibi drogba'nın geldiği yaşta galatasaray'a gelecektir.

    sneijder, drogba, eto'o, gomez, van persie vsr. bu adamlar yaşı kaç olursa olsun taraftarların özellikle izlemek istediği oyuncular. eto'o galatasaray'a gelirse burada tepki de olsa taraftar epey sevinir. geçen sene antalyaspor gibi bir takımda 20 gol atmış, 3 büyüklerin hepsine gol atmış ve yıllar boyunca avrupa'da yaptıklarını izlemiş kişileriz. pek tabiki çoğu taraftar formasını alacaktır, tribüne sadece onu izlemek için gelecektir, avrupa ve dünya basınında bu transfer konuşulacaktır. galatasaray'dan bahsedilirken sneijder'li, eto'o'lu galatasaray diye bahsedilecektir. eto'o dünyaya galatasaray'ın reklamını yapacaktır. golleri sıralamaya başladıkça da yukarıda bahsettiğim her şeyi arttıracaktır. kısacası; bu tip adamlar sadece top oynayarak değil varlıklarıyla bile bulundukları kulüplere çok şey kazandırıyorlar. bugün taraftarın %99'u ne selçuk'un, ne hakan balta'nın ne de yasin öztekin'in formasını almaz. onlar için kombine almaz, dünya da galatasaray'ı bu adamlarla konuşmaz ama üstte de yazdığım gibi sneijder'le, eto'o'yla bunların hepsi olur.

    bunların yanı sıra, ben gayet iyi bir performans göstereceğini de düşünüyorum. avrupa dışında kaldığımız bir sezonda, sadece lige konsantre olacak bir takımda yaşı itibariyle eto'o ihtiyacımız olan oyunculardan biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın