resim
Eljif Elmas
Takım:RB Leipzig
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Kuzey Makedonya
  • 1
    makedonya ligi ekiplerinden rabotnicki skopje'de forma giyen 16 yaşındaki hücum oyuncusu. iki ayağını da etkili kullanmakta olup ofansif orta saha ve sol kanat olarak görev yapabilmektedir. 2015-2016 sezonunda a takım formasıyla 11 resmi maça çıkıp ortalama 55 dakika sahada kalmış, 1 gol 1 asistlik performans sergilemiştir. makedonya u18 milli futbol takımı'nda da 2 maç tecrübesi vardır. 18 yaşını doldurduğunda bonservisine sahip olan sc heerenveen kulübü kadrosuna katılacaktır.

    https://youtu.be/XQIdMGkg3EI *

    --- alıntı ---

    futbola profesyonel olarak 6 yaşında başladığını belirten elif elmas, “bir maçta heerenveen futbol şubesinin oyuncu tarama (scout) ekibi beni izlemeye gelmişlerdi. o maçta çok iyi oynadım ve benim yetenekli bir oyuncu olduğumu fark ettiler. ondan sonra yaklaşık üç yıl heerenveen takımı ile antrenmanlara ve turnuvalara katılmaya başladım”, dedi.

    heerenveen ile sözleşme imzalamaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen elif elmas, “sözkonusu duyguların tarif edilmesi mümkün değil. sabırsızlıkla orada oynamayı bekliyorum”, ifadelerini kullandı. türkiye’de galatasaray’ı tuttuğunu belirten elif, ileride dünya çapında yıldız oyuncu olmak, en büyük kulüplerde top koşturmak ve “altın top” ödülünü almak istediğini vurguladı.

    elif ayrıca real madrid’li ronaldo gibi başarılı olmak istediğini kaydederek “çok çalışmakla müthiş bir kariyer elde etti. bende aynı başarıları elde etmek istiyorum. örnek aldığımı bir futbolcudur”, dedi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın