• 410
    futbolcularin kendilerini hem dünya piyasasinda hem de milli bir gurur olarak gösterebilme firsatini bulduklari uluslararasi futbol organizasyonudur. bir nevi turnuva. en büyük avantaji ise öncelikle avrupa, sonra ise dünyanin çe$itli ülkelerinden takip ediliyor olmasidir.

    $ahsen bu tip organizasoynlardan oyuncu begenip, transfer edilmesine kar$iyim.

    nedenine gelelim:

    futbolcu milli formayi giymenin vermi$ oldugu manevi hava ve milyonlar tarafindan seyrediliyor olmanin bilinci ile ekstradan motive oluyor. bir nevi 3-5 maçligina standardinin üzerine çikiyor. zaten ayni havayi 1 ki$i degil, tüm takim yakaladiginda ortaya fantastik hareketler çikiyor.

    örnek vereyim: 2008 de sabri'nin lahm'a attigi bacak arasi. o saatten sonra lahm'in futbol hayati bitip, sabri'nin real madrid e transfer olmasi gerekiyordu.

    dolayisi ile bu tip turvunavlarda bize kaz görünen kom$u tavuklari bir hayli artiyor.

    futbolcu transfer edeceksen, en mantiklisi o cevheri görüp henüz parlamadan transfer etmek en dogrusu olur. veya maddi sikintin yoksa, bolluk içinde yüzüyorsan olduktan sonra basar parayi alirsin.

    $ahsen bu tip organizasyonlardan sonra futbolcu transferini dogru bulmuyorum.

    ya$i yetenler bilir, ameirka 94 de oleg salenko diye bir adam vardi rus milli takiminda. kamerun a bir maçta 5 gol atip toplamda 6 gol ile turnuvanin en çok gol atan futbolcusu olmu$, altin ayakkabi ödülünü almi$ti. sonralari yolu türkiye'ye kadar dü$mü$, bir dönem istanbulspor da top ko$turmu$tu.

    yan siz, siz olun, kom$unun tavuklarina külliyen kaz gözü ile bakmayin. muhakkak içlerinden kazlar da var ama çogu hala kaz kostümü giymi$ tavuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın