• 404
    kısmen kaçırdığım dakikalar olmasına rağmen maçların hepsini izledim,

    maçların hepsinin tek bir ortak tarafı vardı; bütün takımlar çok mücadele ediyorlar, hepsi kazanmak istiyor ve özellikle “zayıf” olarak adlandırılabilecek takım belki de ilk kez bu büyüklükte bir turnuvada bu kadar az hatta yok derecesinde.

    ilk olarak geçtiğimiz ilk maçlardan sonra zayıf olarak tanımlayabileceğimiz takımlara bakalım; bence maçı 2-0 kazanmasına rağmen macaristan güçsüz görünüyor neden derseniz ilk golü bulduktan sonra eli yüzü düzgün 2 futbolcusu olsa farkı çok daha fazla açabilirlerdi ama elleri ayaklarına dolandı tabi bu mücadele etmediği anlamına gelmez ama oyuncu kalitesi diğer takımlara nispeten geride kalıyor ve ne bileyim diğer takımların şansına bale – ibrahimoviç – hamsik – vb. yıldız statüsüne koyacağımız biriside olmadığından bocaladılar lakin 2-0 kazanmayı da bildiler.

    arnavutluk 10 kişi kalması ile de bağlantılı olarak etkisiz kaldı lorik cana sağ olsun mağlubiyette baş rol oynadı. bu adamın gidip bizim takıma muslera ’nın gelmesi mucize olarak adlandırılabilir *. neyse konumuza dönelim.

    isveç beklediğimden kötü idi, irlanda kısmen turnuvanın zayıf takımlarından.
    ve pek tabi son olarak türkiye. bu oyunu ile turnuvanın en güçsüz 2-3 takımından birisi… macaristan konusunda nasıl mücadele çok iyi ama oyuncu kalitesi çok geride demişsek türkiye içinde oyuncu kalitesi iyi ama mücadele yok denecek kadar az üstelik bu “yumuşak” oyuna, oyuncularımızın da formsuzluğunu eklersek böyle rezil olduğumuz ile kalıyoruz, tarihi fark yiyebilirdik allah yüzümüze güldü o hırvatistan maçında.

    şimdi gel gelelim turnuvanın “bana göre” iddialı ekiplerine; özellikle fransa’nın bu kadar övülmesine anlam veremedim söylenildiği kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum ve bunun peşine ingiltere ‘ nin söylendiği kadar güçsüz olduğuna da katılmıyorum. ingiltere vardy - lallana değişikliği üzerine ufak birkaç taktiksel oynama ile finale kadar gider sanırım. ( en azından kornerleri hurricane kullanmasın, yapmayın bunu.)

    italya’yı o kadar küçümsemiş ki insanlar ufak bi oyunculuk sergileyince hemen göklere çıkarttılar, belçika’nın kaybetmesine rağmen halen oldukça güçlü olduğuna inanıyorum. ispanya bala göte ilerliyor. son yıllarda o eski ispanya yok 2. maç bizim için çok önemli ama bu futbol devam ederse temiz 4 yeriz diye düşünüyorum.

    ve tabii ki son olarak deutschland über alles adamlar halen bambaşka bi seviyede oynuyorlar futbolu. herkesinde favorisi olduğu gibi almanlar bu turnuvanın açık ara favorisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın