resim
Samuel Eto'o
Görev:Başkan
Takım:Kamerun
Yaş:43
Uyruk:Kamerun
  • 424
    35 yaşında ama eto bitmemiş. geçen sezon gördük bunu. ülkemizde her türlü 1-2 sezon daha verimli oynar sakatlık yaşamazsa.
    adamın geçen sezon 31 maçta 20 gol 6 asisti var. bize karşı 3 gol 2 asist, fener'e karşı 1 gol 1 asist, beşiktaş'a karşı 1 gol olmak üzere üç büyüklere karşı toplamda 8 gole katkıda bulunmuş. ligin en büyük 3 takımının defansı durduramamış yani adamı. düşünün çok sevdiğimiz baros bu ülkeden fener'e gol atamadan ayrıldı mesela. bunun dışında lig üçüncüsü konya'ya 2 gol 1 asist, lig dördüncüsü başakşehir'e 2 gol 1 asisti var. ligin sağlam ekiplerini boş geçmemiş.

    açın izleyin şu videoyu, bu golleri atabilecek ya da vücut dengesi, bilekleri bu kadar düzgün forvetimiz varsa tamam almayalım arkadaşı: https://www.youtube.com/watch?v=SIkMAmOA-gk
    aşağı yukarı bu özelliklerde genç oyuncu almaya kalksan 8-10 milyon euro'dan aşağıya alamazsın. hadi 8-10'u geçtim 5 milyon euro bile veremeyiz şu mali durumda. sözleşmesi biten bir oyuncuyu beleşe alabiliyorsan eyvallah.

    makul bir bonvervis ve yıllık ücretle 1+1 sözleşme imzalanırsa hayır demem kesinlikle. seneye avrupa'da yokuz, haftada 1 maç oynayacak o yüzden tempoyu kaldıramama gibi bir durumu da olmaz. büyük maçları da sever ayrıca. gelirse bize minimum 1 derbi kazandırır. umarım cüzi bir paraya alınabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın