aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 76
    goosfraba da daha önce değinmiş, bence de kapsamının genişletilerek sadece linkten oluşan entry'lerin de niteliksiz olarak değerlendirilmesi gerekiyor. yazar entry olarak sadece bir twitter linki yazmış, tıklıyorsun, twitt'te "ünal aysal saat 10'da ntvspor'da" yazıyor. e bu cümleyi sözlük'e entry olarak girmek çok mu zor? linki yine ver ama en azından tıklarken nasıl bir şeyle karşılaşacağıma dair başlık dışında bir fikir oluşturacak bir iki kelime ekle. hem böylece ileride o link kurbağa olursa entry tamamiyle çöp de olmaz. örnekle anlatayım:

    başlık: ünal aysal

    1. entry: birlinkvarokadar

    2. entry: bugün tv'ye çıkacak. ahandalink

    1nci entry'de link'e tıklayıp ne olduğunu görene kadar "linke tıklamaya değer mi, tıklayınca video mu izleyeceğiz, yazı mı okuyacağız, resim midir? ünal aysal'la ilgili ama ne hakkında bunlar, ilgi alanımda mı? bir sürü soru işareti.

    2nci entry'de ise okuyucu az çok neyle karşılacağını biliyor, ilgi alanındaysa tıklıyor, değilse zaman kaybetmiyor. hepsinden önemlisi yarın öbür gün o link kurbağa olsa bile entry verdiği bilgiyi koruyor. bugün nitelikli(!) gözüken entry yarın yüzde yüz çöp olmuyor. twitter hesabına hit almak isteyen yazar da saat ve kanal vs. ayrıntılarını orada verdiğinden hitinden bir şey kaybetmemiş olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın