resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1350
    türkiye futbol tarihinin en iyi sağ beklerinden biri. bir maç kötü oynadı diye fırsat bilip sallayınca antu' daki komik ergenlerden farkınız kalmıyor. gökhan gönül' e kötü sağ bek demek hakikaten futbol cahilliğidir. ispanya gruptan çıkamazken xavi ve iniesta' da kötü orta sahalardı, balon futbolculardı o halde?

    sağ bek olup da hücumda bu kadar efektif olan çok az adam gördüm ben türk pasaportlu oyuncular içerisinde. üstelik sadece yerel bazda değil, fenerbahçe' nin zico dönemindeki avrupa macerasında da çok etkiliydi. 12 haziran 2016 hırvatistan maçında ben de takımı hiç beğenmedim ama bunun sebebini tek tek futbolcularda aramak çok yanlış. takım halinde çok yavaş ve kötüydük. takımda iyi oynadı denilecek bir tane adam yoktu neredeyse. eğer burada yazmakla kötü olunuyorsa yazalım herkes kötü olsun biz de rahatça şampiyon olalım ama gökhan gönül de caner erkinde çok etkili beklerdir. sabri denen cahil ve göbekli yetenek fukarası iyi bir takımda bile sırıtırken, taraftarı deli ederken; gökhan gönül iyi bir takımda hep alkış almış, övgü almıştır. bakın şimdiki performansına bir şey diyemem, belki artık düşüştedir, eskisi gibi olamaz ama bu gökhan' ın geçmişini yok etmez. büyük maçlarda da oyuna etki edebilen bir bekti gökhan.

    keza yine aynı maçla arda' ya da sallanmış. olabilir ama yazdıklarınız objektif görüş falan değil tamamen taraflı yorumlar, duygusal yorumlar. dün milli takım topyekün berbat oynadı. yahu her maç salladığınız burak yedekti, biz niye alamadık dediğiniz cenk oyandı. cenk ne yaptı peki sahada? ama ben cenk' i hala galatasaray' da görmek isterim. kaldı ki ben cenk' i çok beğenen biri değilim ama bizim umut kazmasına kıyasla cenk top class forvet gibi bir etki yaratır.

    özetle dün tüm takım kötüydü ve bu kadar yanlış bir kurgunun içerisinde tek tek futbolcuları eleştirmek bana adil gelmiyor ama yine de bunu anlarım yalnız dünkü maça bakıp da oyuncuların geçmişlerini küçümsemeye kalkmak bana çok komik geliyor. gökhan gönül bundan sonraki sağ beklere örnek model olarak sunulabilecek kadar iyi bir sağ bekti. fenerli oyuncuyu övünce galatasaraylılığınız eksilmeyecektir merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın