• 123
    ironi yapabilir, ironi yapmayabilir, rijkaard'ı başarısız bulabilir, bülent korkmaz'ı teknik direktörlükte bir numara görebilir. ve bütün bunları sözlükte entrylerinde kullanabilir. buraya kadar her şey normal ve kimseyi ilgilendirmez. yalnız tek ricam yaftalamasın insanları. şimdi kendisi nasıl çoğunluktan farklı düşünüyor diye kabız ve kapasitesiz olmuyorsa milattan önceki bir zamanda yaşanan olaylarda aynı fikrin çoğunluk oluşturduğu tarafta duranlar da kabız ve kapasitesiz olmuyor. karton taraftar hiç olmuyor. aman diyim.

    burası galatasaray sözlük. evet bildiniz herkes galatasaraylı. ve o herkes bu yazarımız gibi düşünmüyordur, düşünmeyecektir. zaten düşünmek zorunda da değildir. öyle olduğu vakit o insanlar bu yazarımız tarafından sürü içindeki akılsız muamelesi görmemelidir. a konusu üzerinde birisi hebele diyorsa, diğeri de hübele diyorsa bilmeliyiz ki galatasaray için söylüyor. iki kafa galatasaray'ın iyiliği için farklı fikirler üretiyor. olay bundan ibaret. ne çoğunluktasın diye salak ne de farklısın diye akıllı olmuyorsun. alt tarafı fikir belirtiyor herkes işte.

    hayat geçmişe takılı kalarak yaşanmaz. bülent korkmaz bir zamanlar burda eleştirildi diye galatasaray sözlük yazarları sürekli yazılanlarda bir dokundurma, bir ironi bulma çabası, bir yaftalanmayla uğraşamaz ki. hayır ne gerek var?

    ayrıca görüşü kedisini bağlar niye farklı görüşe saygı duyulmuyor deniyor. doğru. ama bu olay bu yazarımız için de geçerli değil mi? kendisi şuan siz de bülent'i böyle eleştirmiştiniz alın size modunda entry girip o eleştirilere saygı duymamakta. nasıl etsek nasıl olur acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın