• 363
    türkiye'de üni veya kpss'yi kazanamayan polis oluyor. lanet olası fransa'da güzel sanatlar fakültesi mezunları mı polis oluyor?

    ne yumuşak polisleri var? bu kadar olay türkiye'de olsa halkın fırsattan istifade pıçaklamasını saymazsak sadece polisimiz üç beş holiganı hastanelik etmişti. bakıyorum videolara polis yerde yatan adama iyi misin falan diyor? lan alsanıza elinize jopu, kavga edenlere yer misin yemez misin diyip girişsenize. zaten ülkede hükümetin -afedersiniz- bok yemesi saçma bi yasadan dolayı her yer karışık. haftalardır önünü alamadılar. teröristlere yaptıkları operasyonlar da zaten komedi fimi gibiydi.

    bu fransız polisleri fransızların kendilerine mahsus absürd komedilerine çok kaptırmışlar kendilerini. bi videoda on tanesi yan yana gelmiş götüm götüm holiganlardan kaçıyorlardı. yakında holiganlar bunları kelepçeleyip savaş esiri diye ülkelerine götürür.

    euro 2016'yı fransa aldığında çok üzülmüştüm. türkiye'nin almasını istiyordum. hem stat hem gelir olarak tabii bi de beleşe katılmak için. bi şekilde katıldık yine de gözüm kalmıştı. bunlar hep benim gibi gözü kalanlardan oluyor olabilir. ülkeyi komple bi okutsunlar.*

    türk taraftarlarının sakin kalması lazım. eğer bi kıvılcım çıkarsa herkes barışır 23'e 1 dalarlar. zaten psg taraftarları bilenmiş durumda. polisler kendilerine çeki düzen vermezlerse turnuva bu şekilde kavga gürültü devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın