resim
Blerim Dzemaili
Takım:FC Zürich
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 893
    hamza ön libero oynatmış da verim alamamışmış ta... geçiniz bunları. takım sneijder'i taşıyacak, podolski'yi taşıyacak, üzerine dzemaili'yi öne atıp onu da taşıyacak. hele ki bunu defansif orta sahasız yapacak. selçuk inan'ın koşturduğu göt kendinden bir tık fazlasına yetiyor zaten. herkes taşınacak amına kodumun salak takımında. elinizden pes kolunu bırakmanızı ve realiteye dönmenizi rica ediyorum artık.

    ya bir de şu saçmalık var. şu an dzemaili için yapılıyor, eskiden bu semih kaya için de yapılıyordu ama herkesin gözü açıldı iyice. bir oyuncu belli süre oynamayınca 'ya aslında iyidi be' durumlarına giriliyor. hayır kardeşim, şu balık hafızana artık bir ayar çek. b12 mi almıyorsun, folik asit mi almıyorsun şunları yerine koy. sonra illa girersin entryni. kaçmıyor sözlük.

    hayır bi de başka bir başlık altında biri gitmiş neustadter donk'un yerine rotasyon olarak alınsın demiş. galatasaray donk'un yerini doldurmaya çalışsın evet kardeşim. sen de kırmızı tuborg'unu bir kenara koy sıkma portakala geç artık. çok lamer bir yer oldu çıktı bu sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın