• 13
    hepsi barbar değildir. ırkçılığın, ırkçı yaklaşımın her türlüsü sakıncalı. tutup efendim türkler barbar diyenlere de verecek güzel cevaplarınız olsun. ha bunu aşırı milliyetçilikten, şovenizmden yapmayın tabi. eşitlikçi olduğunuzdan yapın. en güzeli budur bence.

    euro 2016 kapsamında görüyoruz taraftar kavgalarını. bir ingiliz hayatını kaybetmiş. olayla hiç ilgisi olmayan biri belki de dişlerini, burnunu, elmacık kemiğini kıracak bir yumruk yemiş. ne yapalım şimdi? ingilizler barbar mı diyelim?

    ne ingilizler, ne türkler, ne fransızlar barbar falan değil. holiganlar barbar. beyni olmayanlar barbar. yobazlar barbar. bunlardan da irili ufaklı her milletten var. hayır ingilizler ne istiyor, ikinci bir heysel faciası mı istiyor? yine mi 5 yıl yasaklansınlar?

    türk taraftar da taraftardır. ben mesela, galatasaray'ı tutan bir türk taraftarım. kimlik öyle diyor. ne bir fenerbahçe taraftarıyla yumruklaşırım, ne beşiktaşlıyla, ne yunanla, ne fransızla. işim gücüm yoktu, oturup bir de salyalar saçarak insanlara zarar vereceğim veya zarar göreceğim. niye? futbol. yok öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın