• 118
    #197044 no.lu entrysi nedeni ile ilgili entry de rejkaard ların yerine bülent korkmaz olsa entryi hafif bulacak bazı yazarlarca nick altına gelinerek özel olarak ayar verilmeye çalışılmiş yazarımsı.(böle bide aşağılama var bu işin jargonunda. bunu da ilk ben kullanayım bari de başkasına fırsat kalmasın)

    şimdi değerli kardeşim;

    bokludere kurbağalıspor'un yürüyerek 7 de 7 yaptığı haftada, eğer bu kadro yapısı ve bu kadro derinliği ile bülent korkmaz'ın teknik direktörlüğünde 27 eylul 2009 galatasaray eskisehirspor maci ali sami yen de 1-1 berabere bitseydi bu entry bile seni tatmin etmeyip efsane kaptan ın ne mallığını ne de molozluğunu bırakacaktın bu alemde. nereden mi biliyorum? takımın 4/3'ü sakat ve forumsuzken zorla arkasından itildiği zaman daha çıktığı ilk maçta, hatta maç öncesinde yaptın da ondan.

    kabızlık ve kapasitesizlik ne zor şey değilmi canım kardeşim. en zor zamanlarda elini taşın altına koyan kendi aslanlarını ilk fırsatta yerden yere vur. linderoth, lincoln, rejkaard oldumu toz kondurma.. neden? çoğunluk öyle düşünüyor veya bir yerlerden yönlendiriliyor diye. çoğunluğun parçası olmak ne güzel şey değilmi! kendini güvende hissetmek ve ne kadar akıllı adamım ulan ben, ben de herkes gibi düşünebiliyorum demek.. ama yok öle yağma.. o çoğunluğun parçası olduğun için ara sıra birleri rahatını kaçıracaktır senin..

    uyuma. uyursan ölürsün. arkadaşın da ölür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın