resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11105
    wesley sneijder hiç eğip bükmemiştir. bizde sıkça başvurulan ne şiş yansın ne kebap minvalinde politik konuşmamıştır. mustafa denizli'ye kefil olanlar bu işten hiç anlamıyorlar bu nedenle bunun faturasını ödemelidir demiştir. takım yeterli taktik antreman yapmadığı gibi sezon başında da iyi çalışmamış, iyi kondisyon yüklenmemiştir diyerek h. hamzaoğlu ve m. denizli'nin çağdışı zihin yapılarını açık etmiştir.

    takım fizik olarak ta taktik olarak ta jan olde riekerink döneminde yükselişe geçmiş ve sezonu bir kupa ile kurtarabilmiştir demiştir. bunun alt metni çok açıktır. türkiye'de jan olde riekerink'ten iyi teknik direktör yoktur. dolayısıyla ya 5-6 m € vererek yurtdışından birinci sınıf bir td. getirirsiniz ya da jan olde riekerink ile devam edersiniz demiştir. aksi halde, yani vizyonsuz bir td. getirirseniz ve yerinde transferler yapmazsanız ben de geleceğimi düşünürüm ve sizin akıl dışı aptalca işlerinize alet olmam demiştir.

    daha ne söyleyebilir ki. bu kadar açık, bu kadar net konuşmuş aslan parçası. galatasaray'ı küçük düşüremezsiniz demiştir. düşürürseniz de beni buna alet edemezsiniz demiştir.

    taner aşkın gibi zerzevatlar, taraftara fan diyecek kadar şuursuzlar, podolski gibi yıldızlara laf çakarak adını duyurmaya çalışan zavallılar wesley sneijder'i yiyemezler, yiyemeyecekler.

    hodri meydan, görelim bakalım taraftarla s.... yarışına girmeye cesaretleri var mı?

    not:galatasaray'ın en büyük düşmanları, kendilerini bir şey zanneden bu egoist zerzevattır. bunların konuşmaları sadece divanlarda olur. stada gelince nefesleri yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın