resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 890
    kendisi hakkında hasta, hatta "fanboy" gibi 20 küsür entry yazmışım. bir 20 adet daha yazarım, hatta nicesini de...

    bana kalsa kendisini yedek olarak düşünmek çok anlamsız, kendisini yedekleyecek adamı düşünmek gerek. carole disiplinli bir oyuncu. yani yedeği idare edecek bir adam da olsa olur, çalışan bir sisteminiz varsa, idare edecek adam sırıtmaz. idare edecek adam, kötü takımda sırıtır bana kalırsa.

    carole, koray, chedjou, linnes dörtlüsü gayet iyi bir savunma dörtlüsü. ki arkalarında da fernando muslera olacak. ama bu yazdığım beş isim savunmanın sadece %50'sini oluşturuyor. rakip bek ile geri gelmeyen, geri gelince topla çıkmada takımına yardım etmeyen kanat oyuncularıyla, temposu 45 model arabalar kadar olan orta sahalarla savunma ya-pa-maz-sı-nız.

    muslera-carole-koray-chedjou-linnes-norwood-nakamba-bruma-sneijder-sinan-podolski ilk 11'i ile sahaya çıktığımız her maç, parlarız. carole de parlar, koray da, linnes de, sinan da, bruma da. hepsi parlar.

    bruma da, son zamanlarında sinan da geriye harika yardım getiriyorlar. bruma bal yapamayan arı pozisyonunda olsa da temposuna, tehlike yaratan olaylarına bayılıyorum ben. sinan zaten skora katkı konusunda, doğru oyunu oynama konusunda harika. podolski zaten attı, atıyor, atacak. sneijder'in tek arzusu futbol oynamayı bilen adamlar. orta sahaya yazdığım adamlar zaten koşan, eden, kazma da olmayan maliyeti çok az adamlar.

    işte bu takımda carole, sahanın sol yarısındaki pas organizasyonlarına daha çok katılır. çünkü biliyor ki kanadı geri gelecek. biliyor ki sol orta saha kademeye koşacak. işte bu takımda carole daha çok asist yapar. biliyor ki rakiplerden biri bruma'yı tutacak, kendisine boş alan kalacak. o boş alanı da gücü ve hızıyla, top sürüşüyle güzelce işler carole.

    hayaller-hayatlar durumu da yok.

    koray bizim oyuncumuz, linnes bizim oyuncumuz, norwood zaten selçuk inan'ın bonservisi ve maaşından gelecek paranın yarısına alınır. nakamba olmaz, alex song kiralanır. bruma bizim oyuncumuz, sneijder bizim oyuncumuz, sinan bizim oyuncumuz. var elde iş yapacak bir takım. sadece orta sahasında karadelik var. bir de kristiyano rönaldö'sü var maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın