• 117
    bonservisi elinde bir stoper -> neustadter, n'koulou, cristian zapata vs.
    as forvet -> eren derdiyok -> 3-4 milyon € *
    as kanat -> edin visca-> 4-5 milyon € (u: neden bu adam için uğraşılmaz ben anlamıyorum, sevilla'ya resmi imza vs. de atılmamış)
    as önibero; kiralık bir yabancı melo'da olduğu gibi -> alex song; ya da mehmet topal zorlanırsa o da olur bonservisi elinde 0 risk
    *bruma, telles ve dzemaili de geri dönüyor diye düşünüyorum.

    bunların dışında bir tane avrupa'dan genç forvet yedeği... örneğin sporting lizbon lukas spalvis'i 1.6 milyon€ gibi bir paraya aldı, müthiş transfer. bence famara gayet iyi olur bu anlamda.
    aynı şekilde bir de genç orta saha yedeği, hem cm hem cdm oynamaya yatkın. bunun için bir araştırma yapmadım, yardımcı olursanız hemen eklerim isimleri.

    gelenlerin hayalini kurdum ben kendimce 10-15 milyon arası bir maliyet olur kabaca, ama tabi gitmesi gereken bir kamyon dolusu adam var.
    galatasaray forması giymesi mümkün olmayan sercan yıldırım gibi adamlarla ilgili hiç yazmıyorum bile.

    bu sezon a takımda oynamış ama gitmesi gereken isimleri yazıyım kendimce: yasin öztekin, olcan adın,ryan donk, tarık çamdal, umut bulut.
    bu gidenlerden de özellikle konuşulduğu gibi çin ya da katar'a iteleme yaparsak yasin ve donk'tan 3'er 5'er kopartabiliriz. hatta yasin için bir ara 7 deniyordu.

    ben kendimce bunu iyi bir planlama olarak gördüm tabi kağıt üstünde atıp tutması kolay...

    not: visca'ya taktım farkındayım. ama düşünsenize poldi ve visca gibi kanatlarınız bir de topu tutup pas yapabilen bir forvetiniz var... bu takımın maçları öyle bir keyifle izlenir ki! umarm sevilla haberinin sonu gelmez de bize yar olur.

    edit: nispeten genç cm oyuncusu için araştırma yaptım, kopenhag oyuncusu 91 doğumlu thomas delaney uygun olabilir. toplamda 38 maç 6 gol 5 asist ile oynamış bu sezon. piyasa değeri 1.5 milyon €, sözleşmesinin son yılı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın