• 182
    sonrasinda verilen kim tepkilere bakinca tobol deplasmanini hatirlatan mac. o mactan sonra da camia icindeki ve disindaki ayni tipler tonla ahkam kesmis, rijkaard'in ne kadar basarisiz olacagina dair degerlendirmeler yapmis sonra ayni takim 12 macta 40 atinca tükürdüklerini yalayip los galaticos a la turca geyigine baslamis ve bir yandan da galatasaray'in tökezleyecegi günü bekleyerek bilenmislerdi.

    bakiyorum, basina ve internete, insanlar patlayan balon retoriginden girmis, maglubiyetten cikmis.

    ilginctir patlayan balon 2 aydir hala yenilmemis, aldigi en kötü sonuc 1-1 beraberlik, yani namaglup durumda. dönüp bakiyoruz karsilastirildigi ezeli rakibine, 2 ayda rezil bir futbol ortaya koymus, maclari resmen komedi filmlerinde görülecek gollerle almis, sahada fiziksel terör estiremediginde oynayamiyor ve kendi sahasinda twente gibi bir takima yenilmis. bu haliyle "kötü oynuyor ama yenmesini biliyor". gelgelelim galatasaray toplamda attigi 41 gol ve namaglup durumuyla patlayan balon oluyor.

    bu argümanlarla konusan insanlarin envanterinde bir de su asagidaki cümleler bulunur, bu sasmayan bir kuraldir:

    arda sol cizgide oynamali :/

    mustafa sarp bu takimin adami degil :/

    leo franco güven vermiyor :/

    elano hayalkirikligi, gereksiz transfer :/

    rijkaard türkiye'yi tanimiyor, burasi türkiye :/

    **********

    bu arada (sözüm meclisten disari, cünkü bu sozlukte kimin hangi fikri ne kadar zamandir savundugunu bilmiyorum) nonda'yi ilk 11'de sahaya sürdügü icin rijkaard'i suclayan pek cok kisi düne kadar attigi onca gole ragmen nonda'yi ilk 11'de baslatmadigi icin rijkaard'in adaletini sorguluyordu eheh. demek neymis omurgasizlikla ezbercilik birbirinden beslenen seylermis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın