• 260
    daha once yazmistim niteliksiz diye silinmis. sanirim sebeplerini yazmamisim ondan.

    kendisi baskan oldugu donemde yurdesen karahasan, adnan polat gibi yoneticiler vardi. hersey ekip isiydi.

    dikkat edin mutlaka guclu bir yonetim vardir galatasaray'in basarili oldugu donemlerde. 1 kisinin borusu ottugunde isler genelde sarpa sarar. rekabet oldugunda bireyler kendilerini kanitlamak istediklerinde buyuk basarilar da gelir. adnan polat, ergun gursoy, ali durust, adnan ozturk yoneticilik yapmislar, bunlarin 2 tanesinin ayni anda is yaptiklari donemde basarilar gelmis.

    alp yalman hamlesi ise darbedir. dursun ozbek projesi de bir darbe idi. kulup guney amerika gibi erken kalkanin darbe yaptigi bir ortamda.

    peki ne olacak? alp yalman, inan kirac'in camia'yi pispislamak icin sah'in onune cektigi bir piyon. alp yalman kendini atese atmayacaktir o da bir piyon bulacaktir diye dusunuyorum. amac ne peki?

    terim'in camiada tepki toplayacak hamlelerini yapmak olabilir. mesela sabri'nin sozlesmesi gibi isleri, belki de yipranmak umrunda olmayan alp yalman ya da kafasi calisiyorsa piyonu hallederek tepki toplayacak ve tepkiler uzerine terim sozum ona ortaya el koyacaktir.

    terim'den iktidar baskisi ile galatasaray baskaninin onerdigi sozlesmeyi "birilerini memnun etmek icin sozlesme imzalamayacagiz" diyerek reddedip kendini kovdurdugundan beri hazetmiyorum. benim camia icerisinden duydugum terim'le koordinatorluk ya da sportif direktorluk konusunda anlasildigi.

    simdi dusunuyorum da belki de dursun'un terim hamlesi bir karsi darbedir. bu da ihtimal dahilinde.

    sonuc olarak alp yalman ne yasi ne de sike konusunda gostermis oldugu kalitesizligi ile bence basari gosterecek capta degil. yapilan hamle tamamen politik ve planlamadan uzak. galatasaray'da kimse ne yaoacagini bilmiyor. finanstan anlayan adam yok. planlamadan anlayan adam yok. varsa yoksa taraftar gazlamaca ve yapilan siktiriboktan hamleleri suslemece.

    ben 5 senedir ilk defa bu sene almicam kombine. artik 1 sene daha ne metro guvenligi ne beyaz giysili set ustu maymunlarini ne sabri'yi ne terim'i ne de terim'in teknik direktor olarak atayacagi ve onun kahrini cekebilecek hasan hamza bulentvari bir fasisti cekecek halim ve midem yok.

    allah cumlemize sabir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın