• 80
    biz 44, onlar 34 sayı attılar. demek ki seyircisiz oynamaktan onlar etkilendi, biz etkilenmedik. en azından ilk yarı için bu söylenebilir.

    bunların sebepleri neler olabilir.

    1) bizim oyuncularımız, ateşten daha az etkilenen oyuncular. yani fenerbahçe ateşli ortamlarda daha iyi oynuyor. deplasmanlarda bunun ekmeğini çok yediler.

    2) obradovic, düşük tempo olacağını düşünüp (haksız değil) kısadan azaltıp, uzuna koymuş. ancak ilk yarı itibariyle bu hamle tempoyu yönlendirme yetisini bize verdi. zaten takım da buna göre plan kurmuş. içeriden dışarı ve ya önde bulunan savunmacıya doğru pas atıyoruz.

    3) takımın yönlendiricileri daha önce bu tarz bir ceza ile bu salonda oynadı. geçen senede yanlış hatırlamıyorsam bu senede. hele geçen seneki oly maçını da kazanmak zorundaydık. kim bunlar micov, sinan ve ergin ataman.

    4) bizim kesin kazanmamız gerekiyor. bu önemli bir motivasyon kaynağı.

    5) burası bizim evimiz. istediğiniz kadar taraftarı uzak tutun bir ev sahibi, bir konuk var. bunu oradaki herkes biliyor.

    açıkçası havam olsaydı bir kupon yapacaktım ve galatasaray'a oynayacaktım. 3'te oranı vardı. zira seyircisiz maçla,seyircinin çıkarıldığı maç arasında fark var. eğer bu maç seyircili başlayıp, daha sonra seyirci çıkarılsaydı işler çok farklı olur.

    en azından ilk yarı için denklem böyle. bakalım ikinci yarı değişen bir şey olacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın