• 6
    yahu bu işi çözmek çok kolay. bu kadar büyümemeli. tükürdü mü, ayran mı attı anlarsın. sonucunda ikisinde de yabancı madde geliyor ama tükürüğün ekstra bir hoş olmayan durumu var. sonra o adamı bulursun. onuda bana biraz güç verin 1 haftada bulayım. video falan olmadan. gidersin herkesin önünde asarsın (mecazi olarak) ki ibret-i alem olsun. sonra obradovic'ten samimi bir özür dilersin.

    ceza da alacaksan ve haksız buluyorsan en ağır şekilde karşılığını verirsin. (ki bana göre aldığımız ceza doğru.) bu olay kapanır.

    belki bir maç kazanır kaybedersin. o başka bir şey. ama spor kamuoyunun sempatisini, daha düzgün insanları kazanırsın. burada bir olay var. biri ya tükürdü, ya ayran attı. ben bu gerzek manyak ile aynı ortamda maç izlemek zorunda değilim. bugün sahaya bir şey atan adam yarın maç çıkışı sinirden bana bir şey yaparsa ne olacak.

    şarj aletlerini topluyorlar şarj. ben allem ediyorum, kallem ediyorum konuşunca tutmama izin veriyorlar. annemin babamın kıçını yırtıp kazandığı parayı alıyorlar. ama bu dürzüğe bir şey yapılmıyor. oh ne ala memleket.

    şimdi gelip bana laf sokan da olacaktır. neymiş fener medyasının gazına geliyormuşum. arkadaş, tribünden bir madde adamın yüzüne geliyor. bu yeter benim için. fener medyası falan duymaya ihtiyacım yok. çok şükür aziz yıldırım gibi bir adam değilim ki, hatayı görmemezlikten geleyim. neyse hatamız ben ne görüyorsam söylerim. burada bir yanlış var ve galatasaray yönetimi zeytinyağlık yapmaya çalıştıkça olmaz. biraz vakur olun yahu. yemsil ettiğiniz değerlerden hiç haberiniz yok mu?

    neymiş fenerbahçe tahrik ediyormuş, o yüzden bunlar oluyormuş. doğrudur... yöneticiler genelde tahrik ediyorlar diğer takımı da... en sevdiğim argüman bu. ulan tahrik oluyorsan git evinde kal. yok aşırı oluyorsan, ateşler basıyorsa git, aman neyse ben bir şey demiyorum.

    edit: bir de içimde kalmasın. bu olayı konuşurken alakasız olaylara gitmeyin. illa iki olayı karşılaştıracaksanız, bu seri içinde karşılaştırmak gerekir. yok futbolda o oldu, voleybolda bu oldu, kürekte boğulan oldu ile olmaz o iş. günlerdir bir iki grup var bu olayla ilgili. bunlardan biri kendini inandırmaya çalışıyorlar ve başka branştan örnek veriyorlar.

    edit: ne yani onların forumlarında denene göre mi galatasaray'ı betimleyeceğiz. aziz yıldırım "sizi değiştireceğiz." demişti. demek ki başarılı oluyor ki insanlar fenerleşmeyi kabul etmeye başladı. yazık, yazık. ah galatasaray'ım ah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın