• 13
    yıllar sonra akşam yemeğini 5'te yememe ve 7 de uyuyarak az önce kalkmama sebep olan bir nba karşılaşması. momentum'u arkasına almış bir gsw durant ve westbrook ikilisine karşı mücadele edecek; zira serinin 6. maçında da gördük ki, kritik zamanlarda (hatta kritik maçlarda) okc'nin %80 şutu bu ikili tarafından atılıyor. zaten geri kalan %20 de 2-3 dış şut dışında ofansif reboundlar sonrası gelen atışlar/tiplemeler/smaçlar. oysa takım oyununa dayalı oynadıkları ve başarılı oldukları ilk 5 maç var.

    serinin 6. maçına kadar ortalarda pek gözükmeyen curry 6. maçta da gösterdi ki sakatlığının verdiği rahatsızlıktan kurtulmuş. halen normal sezon performansında değil ama %75 curry seri boyunca alev alev yanan thompson ile desteklendiği sürece gsw sayı üretme konusunda ligdeki hiçbir takımdan aşağı kalmıyor.

    maçta belirleyici unsur ise draymond green ve andrew bogut ikilisinin fiziksel mücadelesi olacaktır. green erken faul problemi yaşamaz, bogut ise insan azmanı adams'ın ofansif anlamda pota altını domine etmesine izin vermezse saat 5.45 gibi maç koptu diye duşumu alır evden çıkabilirim iş için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın