• 29
    ben bu maça çok önem veriyorum. özellikle bundan sonra takımdaki oyuncuları değerlendirirken önceliklerimden olacak. eğer bu maçta pasif kalan elinden geleni yapmayan bir oyuncu olursa benim gözümde bir değeri kalmayacak. tek kalemde sileceğim. sadece ben değil taraftarın çoğunun öyle yapacağını düşünüyorum.

    herkesin ne katkı vereceği genelde üç aşağı beş yukarı belli bizim takımda zaten. ama eminim ki bu maç bir önceki maçta çok kötü performans sergileyen micov'un maçı olacak. micov'la ergin ataman arasında da özel bir bağ var. özellikle ergin ataman'in ruh halini gördükten sonra bu konuda daha da emin oldum. micov hayatının en iyi performanslarından birini ortaya koyacak. hatta hiç görmediğimiz kadar agresif oynayacağını savunmada sertlik ortaya koyacağını(ama her türlü 4 numara udoh'u savunacağından dezavantaj olacak) ve hücumda çok daha delici olacağını düşünüyorum.

    en belirsiz isim ise schilb. son maçı lasme'yle birlikte 2 kişi tüm fener'e karşı aldılar ilk yarıda. sorumluluk almaktan çekinmediğinde ve günündeyken fener'i deplasmanda bile yenmemizde katkıda bulunabilir ama değilse de savunmada zaaf oluşturup hücumda pasif pasif duran birine dönüşebilir. bu maç %60 oranında schilb'in performansına bağlı diyebilirim.

    micov, mccollum, lasme, chuck davis, sinan, göksenin falan zaten istisnalar hariç hep istekli, mücadeleci ve aktif oyuncular. ha şutlarının girmediği oluyor hata yaptıkları oluyor o ayrı.

    en azından seriyi 5. maça taşımalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın