• 49
    durun arkadaşlar durun siz kardeşsiniz. birbirinizi gömmeyin. ayran mı tükrük mü tartışması böyle yapılmaz. çünkü;

    -tükrük insan salgısı olduğundan, tükürmek ayrana göre ayrıca bir ağır hakaret fiilini içerir.

    -ayran yabancı madde kavramı içine girer ve ayrıca bir hakaret unsuru içermez.

    örneğin, sahaya su atmak suçtur ama misafir takım taraftarına sidik torbaları atmak daha ağır bir suçtur. sapla samanı birbirine karıştırmayalım. obradoviç'e tükürüldü denilerek yaratılan infialin, ayran olduğu ortaya çıkınca ters tepeceğini düşünüp, ha ayran ha tükrük ne fark eder demenin nasıl bir hinlik olduğunu anlamak gerek.

    herkes dürüst olmalı. biz ayran atılmasını da eleştiriyor ve kınıyoruz. yapanların da cezalandırılmasını istiyoruz ama, gerets'in, hasan şaş'ın kafasını yaranların, hemen bütün rakip takımların yöneticilerine kapalı trübünde küfür edenlerin, sopalarla rakip takım yöneticilerine saldıranların, ergin ataman, ışıl alben ve göksenin köksal'a en ağır şekilde küfredenlerin, hakem odası basanların, koridorlarda hakemlere hakaret edenlerin, eboe'ye muz gösterenlerin bu olayları eleştirme hakları yoktur.

    ancak bizim gibi, önceki olayları eleştirenler bu olayları da eleştirme hakkına sahiptir. çünkü öncekilere sessiz kalanların şimdi bunları eleştirmesi iki yüzlülük olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın