• 47
    bu tür davranışları yapan insanları galatasaraylı , fenerbahçeli , beşiktaşlı sıfatıyla değerlendirerek büyük yanlış yapmaya devam edeceğimiz olaylardan sadece birisidir. suçlu olan yalnızca o hareketi yapan kimse de değildir. spordaki şiddietin sorumlusu herkestir. başta aziz yıldırım ve tayfası olmak üzere, fener medyası, federasyon , fenerbahçe taraftarı, harun erdenay vs. tüm kışkırtmaların neticesidir bu olay.

    ayran filan değil bence bayağı tükürülmüş işte. kaldı ki ayran olsa ne farkeder? galatasaraylılar bu tarz hareketleri fenerbahçeli yöneticiler gibi savunmaya çalışmamalı. sporun içinde her türlü rekabete varız ama bu işlerin sonu yok. yarın bir gün insanlar ölecek , şakası yok bu işin, böyle bir gerilimi tırmandırmak isteyenlere çanak tutmamak gerekir.

    tartışmayı bilmeyen insanın bağırması, seni bastırmak için sesini yükseltmesi, bilmediği konuda ahkam kesmesi, ad hominem yapması kadar bu tarz hareketler de haklıyken haksız konumuna düşürür insanları. seviyesiz yöneticisi ve onlara biat eden karaktersiz taraftarı böyle diye onlara uymak bize yakışmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın