• 44
    (bkz: hahahahahahahahahaha)

    bu başlığın aynısı ekşide de var. fenerliler tabi alay ediyor. biz nani'yi aldık onlar da bitmiş(?) podolski'yi aldı falan. şakalar komiklikler. gülüp eğleniyorlar.

    şimdi beyler, sezon bitti. biz de bakalım bu iki kanat oyuncusu ne yapmış? öncelikle nani'ye bakalım

    nani: 47 maç 12 gol 13 asist yani toplamda 25 gole direkt etki diyebiliriz. toplamda da 11 sarı kart görmüş. hiçbir kupanın sahibi olamadılar bildiğiniz gibi.

    bitmiş podolski'ye gelelim.

    podolski: 43 maç 17 gol 10 asist. 27 gole direkt etkisi var ve nani'den 4 maç eksiği var. toplamda 9 sarı kart var. türkiye kupasında bu ikili karşı karşıya geliyor ve bitik podolski'nin golüyle galatasaray kupanın sahibi oluyor.

    üstelik o galatasaray berbat bir sezon geçirdi. forveti yok, orta sahası yok, defansı yok. rezalet bir kadro mühendisliğine rağmen podolski bireysel olarak çok verimli olmakla beraber takımı birçok kez ipten aldı. hatta o olmasaydı bu sene küme düşmeme mücadelesi verecektik, eminim. aksini düşünüyorsanız bu sene podolski'nin gol attığı maçları izlemelisiniz.

    burada da podolski'ye "forması bile terlemiyor" diyenler vardı. onlara da tavsiyem atletizmi takip etmeleri. orada insanlar çok koşuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın