resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 867
    sezon başından beri defansif performans açısından herhangi bir eksiğini görmediğimiz, önünde kafası çalışan bir kanat ve ileri uçta ceza sahasında ne yapacağını bilen bir forvet olursa sınıf atlayacak adam.

    arkadaşlar adam 80 metre gitmeli gelmeli top oynuyor. metrobüs gibi gidip geliyor ama cryasin7 sağolsun bu gidişlerin yarısında boş dönüyor.

    ileride kendisine pas vermeyen veya anlamsız işler yapan yasin kardeşimiz ronaldo kontenjanından defansta da kendisine yardım etmeye gerek duymadığından soldan kaç kişi gelirse gelsin bu arkadaş tek başına savunmak zorunda kalıyor ki bunların da büyük bölümünü savunuyor.

    dribbling özelliğini geliştirmesi lazım denmiş ama dribbling konusunda son derece yetenekli bir adam; bunu 3. bölgede yapamamasının sebebi topu o bölgede ezip rakibin 10 metrede 4 kişi dizilmesine sebep olan yasin. yoksa orta saha bölgesinde veya topla çıkarken kütür kütür adam geçiyor.

    ortaları biraz zayıf ama dediğim gibi 70 metre depar atıp orta yapmak kolay iş değil.

    milli takım konusuna gelirsek; sezon performansı dahilinde 35 yaşındaki evra'dan da, çok sevmeme rağmen lucas digne'den de faydalı olabilirdi milli takıma. kurzawa da provisional kadroda yok gerçi ne yapıyor deschamps anlamak pek kolay değil. önüne 1 tane iyi adam koyarsak seneye kendisini fransa forması ile görmek zor ama imkansız değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın