• 166
    kimsenin bu oluşum hakkında en ufak bir endişesi söz konusu olamaz. rezillikleriyle nam salmış bir topluluktur. haa içlerinde 3-4 müthiş insan barındırır hala.

    bu oluşumu özetleyecek olursak:

    1) terör örgütü seviciliği yapılır ve de kimseye ceza verilmez. (moderasyonun savunması ise ''fikir özgürlüğü'' olur.)

    2) atatürk'e hakaret edilir. çıt çıkmaz.

    3) moderasyonun hatalarını belirtirsen ''hain'' ve ''asi'' ilan edilirsin. özel mesajla modlar tarafından tehdit edilirsin. yine alenen entry yoluyla da bin bir hakarete maruz kalırsın. ( mod ve şakşakçıları tarafından.)

    4) küfür gırla gider. her şey serbesttir. ekşi sözlük kepazeliğinin bir başka türevidir kısacası. kahvehane ağzıyla konuşulur. kadın ve çocuk yazarlar önemsenmez.

    5) adalet hak getiredir. canları istemezse moderasyon size cevap bile vermez. maddi destek sağlayan yazarlar el üstünde tutulur, onlar sözlük iç hukukuna tabi değildir. ezilen ''ötekiler'' olur.

    6) karakter ve onur anlamında ciddi eksikleri olan insanlar tarafından yönetilmektedirler. sözlükte de 5-10 tane yazar olduğundan ve de bu kişilerin çoğu 'şakşakçı' olduğundan yazanlar da sabıkalıdır insaniyet mevzusundan.

    ayrıca belirtmek isterim ki, bu topluluğun amacı hiçbir zaman galatasaray veya metin oktay olmamıştır. yegane amaçları ''para''dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın