resim
Emrah Başsan
Takım:Sivasspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 103
    yıllık 400 bin euro karşılığında anlaşıldığı haberleri çıktı bugün. eğer doğruysa bonservisi de olmadığı düşünüldüğünde bu şartlarda gelmesinde bir sakınca görmüyorum. şöyle açayim;

    öncelikle galatasaray'ın çöp kategorisindeki transferleri ve oyuncularındaki temel problem, bu adamlara dünyanın hiçbir yerinde kazanamayacakları paralar ve bağlayıcı kontratlar verilmesi; bir de üstüne anadolu kulüplerine kamyonla bonservis ödenmesi. bu koşullarda aldığınız oyuncu iyi çıkıp size katkı vermek zorunda çünkü aksi durumda hiçbir şekilde elden çıkartılmaz hale geliyorlar, biz de paşa paşa milyon euro'luk maaşlarını ödemeye devam ediyoruz. oysa makul koşullarda anlaştığınız, yaşı da nispeten genç olan oyuncular eğer ki tutturamazsa, anadolu kulüplerinin ödeyebileceği bir maaş bandında olduğundan rahatlıkla elden çıkartılabiliyor.

    emrah özelinde düşünüldüğünde bizde ilk 11 oyuncusu olmayacağı bir gerçek. bir nevi ya tutarsa transferi olacak. eğer gelirse ve bulacağı şansları iyi değerlendirirse iyi bir alternatif oyuncu kazanabiliriz. eğer kendini gösteremezse, bu sefer de kulübün elinde bir aset konumuna gelecek. değerlendirme opsiyonları:
    - kiraya verilip durumu takip edilebilir
    - takaslara dahil edilebilir
    - az da olsa bonservis ile satılabilir

    olur ki bu da kötü senaryoda bile kulübe zararı olmayacağı anlamına geliyor. dediğim gibi bu koşullarda olduğu sürece birkaç tane ya tutarsa oyuncusunun takıma katılmasında problem görmüyorum. en azından üzerinden yaygara kopartılıp uzun uzun tartışmaya değecek bir durum söz konusu değil. bizim gerçek çöplerimiz tarık çamdal, olcan adın, yiğit gökoğlan, yekta, eray gibi overpaid oyuncular. bunlar için çöpe atılan milyonlarca euro düşünülünce böyle transferler epey masum kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın