• 127
    rüyamda 80'den sonra attığımız frikik golü ile şikecileri yeniyorduk. maç sonrası tüm takım sevinirken aniden volkan d. bizimkilere laf atıp olay çıkartıyordu. sabri volkan'ı tokatlıyordu. * *

    gerçeğe dönersek son 2-3 haftalık dönemde lig şampiyonluğu yüzünden mental ve fiziksel olarak yıpranan bir fenerbahçe var. oyuncular-hoca arasında hatta oyuncuların kendi aralarında da yaşadıkları problemler kendi içlerinde kaos yarattı. yorgun bir fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. haftasonu oynadığımız milli maçta da fenerli futbolcular daha fazlaydı, bu oyuncularda ekstra bir yorgunluk olacak. * yabancıların inişli çıkışlı performansları haricinde yerli oyuncuları bir sorun olmayacak bizim için. adam akıllı çıkaracağımız bir kadroda sneijder-poldi-sinan üçlüsüne selçuk da * katılır ve son bir kaç maçta oynadığımız düzenli oyunu oynarsak fener'i yenememek için hiç bir sebep olmayacak.

    fb sezonu kupasız kapatmak istemeyecek fakat bu maç bizim için daha önemli. final kazanma huyumuzu da hesaba katarak bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın