• 193
    curry ile jordan birbirine benzeyen oyuncular değil ki birbiriyle net kıyaslanabilsin. jordan'la kobe'yi ve kısmen lebron'u kıyaslayabilirsiniz. curry bunlardan bambaşka bir oyun tarzına sahip, daha az egolu, daha takım oyuncusu, daha verimli hücum eden bir birisi. ama kesinlikle daha lider özellikli değil. takım üzerinde dominant da değil. golden state hücumlarını tamamen curry üzerine kurmuş da değil.

    bana göre gsw bu play-off serisinde aşırı takım oyunu oynamanın zararlarını görüyor. başrol thompson ve curry olması gerekirken en az 5-6 oyuncuya daha başrol veriliyor. normal sezon ve play-off dinamikleri farklı. bunu gsw teknik yönetiminin yeterince iyi anladığını düşünmüyorum. özellikle green'in biraz daha haddini bilerek oynaması lazım. gsw'nin bu eşitlikçi yapısı özellikle okc'ye karşı hiç tutmadı. seriyi kazanmak istiyorlarsa bunun değişmesi lazım.

    curry'nin jordan kadar yüzüğü olacağını zannetmiyorum. ama bu demek değil ki jordan ayrı bir dünyada, diğerleri ayrı bir dünyada. hayır ikisi de inanılmaz oyuncular ama özellikleri itibariyle hiç benzemeyen oyuncular. bu yüzden birisini överken diğerini gömmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın