• 648
    son zamanlarda şut yüzdesi düşen oyuncu. eskiden lebron gerçekten boş kalınca acımaz, her mesafeden atan bir oyuncuydu. ancak artık boş 3lükleri leblebi gibi kaçırıyor. tabi birde artık şutuna pek güvenmediğini söylemek lazım tabi bu orta mesafe ziyade 3 sayı çizgisinden. bunu maçlarda kendi bomboş dahi olsa love veya j.r smithi tercih ettiğinden anlayabiliyoruz.

    2015-2016 sezonunda takım oyuncusuna evrilmesini tamamlamasıyla biraz daha herşeyi yapan kimlikten uzaklaştı. artık takım oyuncusu oldu ama rakip takımlar için inanılmaz tehdit olduğundan 'her ne kadar kötü şut atsada' rakip takımlar pas vereceğini düşünmeden savunuyor. işte kendisi takım oyuncusu olduğu için artık asistlerde baya yukarıları görmeye başladı. eski lebron gitti büyük ihtimal daha 1e5 hücum ettiğini pek göremeyeceğiz. yeni lebron asist yapan savunmayı üstüne çeken bir oyuncu halinde. hala sorumluluk alıyor zor durumlarda takımın imdadına koşmaya çalışıyor ancak o eski lebron yok bu bir gerçek.

    2015-16 sezonunda playoff finalinde toronto karşısında 3-4 maçlarda yok oldular adeta takımca. lebron ve takım çok kötü yüzdeyle oynuyor. şimdi 5. maç itibariyle belki eski lebronu izleyebiliriz ama yanında kyle ve love varken pek olası olmayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın