resim
Hugo Rodallega Martínez
Takım:Indep. Santa Fe
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.81
Uyruk:Kolombiya
  • 93
    vizyon muhabbetinin çokça yapılması üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

    neden türkiye ligi'ndeki yabancılara bu kadar sulanıyoruz? çünkü türkiye ligindekiler haricindeki hiçbir takım bizim çer çöp futbolcularımızı almaz, donk'u tarık'ı olcan'ı umut'u yalnız türk takımlarına satabiliriz. bu adamları satmadan veya kiralamadan da bu mali darlıktan çıkamayacağımız gün gibi ortada. bu durumda türkiye ligi'nden ortalama üzeri bir futbolcuyu takas+parayla alırsak iki sorunu aynı anda çözmüş oluyoruz.

    elbette dünyada rodallega'dan çok daha iyi onlarca forvet var. bu onlarca forvetin arasından, bizim verebileceğimiz miktar olan 3-4 milyon euro'ya satın alınabilecek isimler çıkar mutlaka. varsayalım ki bu isimlerin arasından türkiye'ye gelmeyi kabul edecek, fazla maaş da istemeyecek, bir yandan yaşı da genç olan bir futbolcu bulduk, her yönüyle muhteşem bir transfer yaptık. bu ihtimalde bile takımın kamburları maaş bütçemizi sömürmeye devam edecek. transfer yapmaya uğraştığımız kadar bu arkadaşları göndermeye uğraşacağız. belki dzemaili örneğindeki gibi son anda kiralasak bile maaşının çoğunu biz ödeyeceğiz.

    ama rodallega'yı donk+2 milyon euro'ya bağlarsan hem donk'tan kurtuluyorsun, hem 2 milyona taş gibi forvet alıyorsun. akhisar kabul eder etmez o ayrı mesele, ama "rodallega'ya teklif yapmak nedir abi" deme lüksümüz yok şu durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın