• 43
    spiker yüzünden maçtan keyif alamadım bi susmadı gitti. bla bla bla. la sus oyuna bak daha ya.

    ayrıca cidden galatasaray taraftarı olduğum için söylemiyorum bunu ama fener'li olmak hakkaten saçma sapan iş. sahaya bakıyorum volkan ve ozan hakkaten hiç beğenmiyorum. olay faydalı olmaları ya da olmamaları değil nitekim takımın geri kalanına nazaran hatta selçuk'a nazaran her türlü daha fazla istiyorlar, oyunun içindeler filan diyebiliriz. olay o değil ama abi bunlar topçu değil yani yakışmıyor. cidden 22 kişiden 3 ünü sahadan atcan, lisansları yırtılcak deseler sırayla volkan, ozan, caner derim. yasin saha da olsa onu eklerdim bir de. sevmiyorum bu karakterleri, bu tip oyuncuları.

    takıma gelince oğuzhan ve hakan oyuna hiç dahil değiller. bi tedirginlik mi desem ne bilemedim bi olmamışlık var takımda. uzun zaman sonra ilk kez milli maç izliyorum çok acemi duruyoruz sahada. özellikle savunma anlamında bire birlerde çok acemi davranıyoruz. çirkefliğe yakın bi sertlik var niye anlamadım hazırlık maçında. sanki bu mu la 45 milyonluk topçu al hmınıa der gibi oynuyor özellikle sterling'e yaklaşanlar.

    takıma yine kendisini hiç sevmesem de biraz arda lazım sanki. takımın kendine güvenine etkisi olacaktır muhakkak. ayrıca selçuk sorumluluk alıp selçuk gibi oynamalı yoksa bu iş böyle gitmez. bir de cenk tek başına çok zor be abi çıkmadı bi gomez 70milyondan. 2 de stoper çıkmadı gerçi hala hakan oynuyor yanında da topal.

    edit: sinan gümüş bu takımda her türlü 11 oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın