• 195
    küçüklüğümde euroleague maçlarını kendisinden dinlerken iztok rems ve pascal dorizon'a her maç önceden kurulup öyle maç anlattığını hatırladığım profesyonel maç anlatıcısı. o zamanlar tüm dünyanın neden efes veya ülker'in kaybetmesini istediğini çözemezdim. ayrıca efes bu hakemlerle 2 defa üst üste f4 de yaptı. bahsettiğim 2 hakem emekli olunca dün kendisine yeni bir hedef seçmiş, o da damir javor. yayında ''allah belanı versin'' ve ''bu hakemi bitirmeliler'' gibi cümleler söylediler yanındaki yorumcuyla beraber.

    zaten ülkede sporda şiddet tavan yapmış durumdayken, kendisi ve yanındaki yorumcunun sözlerinden vazife çıkartan bir taraftar önümüzdeki yıl bu hakem ülkemizde maç yönetirken sahaya atlayıp adama saldırsa neler olabileceğini düşünmüş müdür acaba? ya da ne gerek var düşünmeye pompala milliyetçiliği değil mi, her türlü iş yapar nasılsa. bunu yaparken de aynı maçta hakemlerin 2. yarıda fenerbahçe'nin geri dönüşü gerçekleştirdiği esnada oyunu sertleştirmesine izin verip, cska'lı oyunculara yapılan bazı faulleri nasıl görmezden geldiğini anlatırsa aydınlanmış oluruz.

    son olarak; cska takımının yaptığı 30 hücumun 29'unda steps istemek nedir? basketbol artık ülkemizde takip edilen, popüler bir spor durumunda ve insanlar bir çok kuralı gayet iyi biliyor. yani bundan 15-20 sene önceki gibi steps veya 3 saniye dediğinde anlamayacak durumda değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın