• 4
    öncelikle bana bu entry'i girdirenlerden emeği geçen herkesin amk!

    lig beşinciliğini! elde etmemiz için akhisar'ın mutlaka puan alması gereken maç. zira osmanlıspor ile puan eşitliği halinde, ikili averaj osmanlı'da olduğu için! avrupa cezasını çekmek adına almak zorunda olduğumuz avrupa ligi bileti için son şans olan türkiye kupası finaline direksiyon kırmak zorunda kalıyoruz. aslında akhisar teknik direktörü olan new version hamza cihat. "hakemler avrupa için galatasaray'ı tercih etti, biz bu bütçe ile, bu kadro ile" gibi ana başlıklardan ibaret feci ağlamalı bi konuşma yapsa bile, cehalet mi desem, şov yapmak mı desem atladığı bir gerçek var.

    şimdi akhisar osmanlıyı kayıtsız şartsız yenmek zorunda. çünkü biz avrupa'dan yasaklı olduğumuz için beşinci olsak bile avrupa ligi bileti alan son takım lig altıncısı olacak.

    şu an osmanlı 49, biz 48, kasımpaşa 47, akhisar 46 puanda.

    son hafta maçları da şu şekilde

    galatasaray - kayserispor
    osmanlıspor - akhisar
    trabzonspor-kasımpaşa

    burada bizim kayseriyi yendiğimizi varsayarsak, ne yapacağı belli olmayan bir trabzon deplasmanına giden kasımpaşa da elde var. eee şimdi yeni kezbanımız cihat arslan'ın alacağı olası bi galibiyet lig altıncılığı ve dolayısıyla bizim cezamızdan ötürü de avrupa ligi eleme aşamasına katılma hakkı anlamına geliyor.

    maç sonunda ağlamayıp, eğer biraz kafayı çalıştırsaydı da bu bilgilere ulaşabilecek olan cihat arslan hala daha anlamadığı bu basit olasılığa kolayca ulaşabilir aslında.

    tanıyan varsa da bunu ulaştırsın lütfen.

    yoksa saçma sapan eksik bilgilerle bilgelik taslayıp, el altından da galatasaray'a yol yapmakla olmuyor o iş.

    ağzından çıkanı kulağın duyacak!

    not: ligin ilk yarısında oynanan akhisar - osmanlı maçı 0-0 bitmiş. yani akhisar olası galibiyetinde osmanlı'yı altına alır. 47 puanlı kasımpaşa'nın trabzon deplasmanında alacağı sonuç da önemli tabi ama cihat'ın ağladığı gibi avrupa ümidinin sönmesi gib bi durum yok ortada şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın