resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2077
    ben öyle ah vah edilecek kadar kötü bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum.

    fernando muslera, cenk gönen, lionel carole, alex telles, aurelien chedjou, koray günter, martin linnes, emre çolak, birhan vatansever, jose rodriguez, blerim dzemaili, bruma, sinan gümüş, denenebilecek lucas ontivero, wesley sneijder, lukas podolski.

    16 tane futbolcu var burada. bana kalırsa stoperde koray-chedjou yeterli isimler. hakan ancak ve ancak yedek olması koşuluyla kalabilir. semih kaya ise 1 yabancı kafasında biri, kendisine ihtiyacımız yok. donk orada rotasyona bile girmemesi gereken biri.
    orta sahayı jose ile, birhan ile, dzemaili ile yedekleriz. oraya gelecek bir furkan özçal da var. temposu yeterli olur mu, kampta görmek gerek. önemli olan örneğin tiote gibi iki futbolcu ile orayı sağlamlaştırmak.
    kanatlarda sinan, bruma, yine emre, ontivero, podolski derken bir şekilde götürürüz.
    forvette de podolski'den yararlanabiliriz. iskandinavya'dan bir forvet daha bulabiliriz, famara'yı getirebiliriz, "ismi tartışılmayacak forvet" istiyorsak bu podolski de olabilir bence. avrupa'da yokuz çünkü seneye. neden olmasın?

    tek satılabilir adamımız sanırım telles. o da adam alacağımız için ve sol bekte telles-carole lüks olacağı için.

    burada yasin ne alaka peki? işte bu takımı yasin, donk, semih, as oynayan hakan, özellikle sabri falan bozuyor. sabri gidiyor alanını boş bırakıyor, yasin her maç 2-3 net pozisyonu bok ediyor, donk & semih ve hakan a.ş. düzenli olarak maç başı 1 gol yediriyor. eh, bok oluyor yani her şey.

    o yüzden yasin satılmalı. bahsettiğim 16 oyuncunun üzerine birkaç adam koyup, baktık olmuyor ontivero ve furkan'ı gönderebiliriz mesela. kadro birkaç takviye ve iyi bir hocayla seneye şampiyon olur. çünkü elimizde birlikte oynama alışkanlığı da olan adamlar olacak. ama o takımda işte yasin falan olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın