resim
Mario Mandžukić
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hırvatistan
Yaş:38
Uyruk:Hırvatistan
  • 80
    (bkz: yavaş gel de saçın başın dağılmasın)

    anladık doğru dürüst maç izlemiyorsunuz da bari transfermarkt'a bakın da öyle entry girin.

    "iki" sezondur juventus'ta forma şansı bulamadığı söylenmiş. juventus'a bu sezon geldiği için olabilir mi acaba? ahahah. ulan adam geçen sezon atletico'daydı, juventus bu sezon transfer etti. (bkz: baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor)

    iddianın diğer yarısına geçelim. juve'nin italya kupası'ndakiler hariç neredeyse bütün maçlarını izlediğim için rahat rahat konuşabilirim. bu sezon sakat veya cezalı olmadığı her maçta oynadı bu adam (bir tek borusya mönşengıladbah maçında hiç oynamamış, o maçı da izlememiştim) hatta çoğunda da ilk 11 çıktı. bu sezon toplamda da 33 maç yapmış. hatta bayern deplasmanında juve'nin elenmesinin en büyük müsebbiplerinden biri de kendisidir. sakatlıktan dolayı yedek soyunduğu o maçta da sonradan oyuna girmiş hiçbir bok yapamayıp takımın elenmesine sebep olmuştu ki allegri'nin acayip bir sempatisi var herife. morata ve zaza'ya üvey evlat muamelesi yapıyor, mandzukiç sağlamsa kesinlikle oynatmıyor bu gencoları. aha şunlar da bayern maçındaki entry'lerim:

    (bkz: massimo allegri/#1924435)
    (bkz: massimo allegri/#1924471)

    velhasılıkelam kiralamamızı keşkelediğiniz adam juventus'un banko oyuncusu. geçenlerde de birisi zaza'yı öneriyordu. tamam arkadaşlar, anlıyorum, biz de transfere bilhassa forvete açız ama az usturuplu dileyin. ne yani, illa müslüm gürses gibi arabaya kendirle bağlayıp sütle tedavi mi edelim sizi? bir de şu transfermarkt'ı sık kullanılanlara ekleyiverin size zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın