resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2070
    son zamanlarda çoğu zaman saç baş yolduruyor ama kadro dışı bırakılmalı, 1 dakika bile oynatılmamalı, derhal gönderilmeli gibi yorumları abartı buluyorum. elimizde robben mi var da kanatta kendisi oynuyor arkadaş? amrabat'ı gönderdik, bruma'yı kiraladık, bu adam kanatta oynamasın da umut bulut mu oynasın, tarık çamdal mı oynasın? ben mi oynayayım? sabri oynasın falan demeyin götümle gülerim. iki gün önce sayıp sövdüğünüz adamları yasin öztekin nefretinden kanat diye kakalamaya çalışmayın bize hiç.

    mevcut kadroda oynayabilecek adamdır kendisi. en başta dediğim gibi saç baş yoldurmaktadır ama koşar, arada gol ve asist de yapar. kötünün iyisi diyebiliriz. yerine oynatacak doğru düzgün bir adam yok şu an o yüzden ilk 11 başlıyor.

    seneye ne olur? ücretinde indirim yapılır, yedek bekletilir. kabul etmezse yol verilir. nazı, tribi çekilecek bir oyuncu değil buna katılıyorum.
    şayet kalırsa seneye kupa maçlarında ilk 11 başlayabilir, ihtiyaç olan maçların ikinci yarılarında sahaya sürülüp takıma hareketlilik getirebilir. geçen sene muslera'yla birlikte şampiyon yaptı bizi bu adam ligin ikinci devresinde oynadığı futbolla. yani diyeceğim şudur ki o kadar da vasıfsız oyuncu değildir lan yapmayın etmeyin.

    ha unutmadan menajerinin açıklamalarına koyayım size bir şey olmasın. sözleşme ücreti yükseltip para koparmaktan başka bir amacı yok herifin. o yüzden arada çıkıp saçmalıyor işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın