• 78
    zengin insanların yaşamlarının anlatıldığı dizi ya da filmlerde görürüz ya hani şöyle muhabbetler döner;

    - hey hadi büyük kulübe gidiyoruz.

    - yarın kulüpte görüşürüz, berke.

    - merveler de orada brunchdalarmış.

    insanların ata bindiği, bir çok spor aktivitenin gerçekleştiği, yemek yediği, bebelerini eğlendirdiği yıllık üyelik aidatını verip gittiği mekanlar. kulüp. aha örneği; http://www.buyukkulup.org.tr/tr/

    neyse anlatmaya çalıştığım; bu dedelerin amaçlarının tamamen bu olduğudur. galatasaray spor kulübüne gidip free takılırlar. her türlü imkanlardan faydalanırlar. bazende dostlar alışverişte görsün misali oturup toplantı yaparlar. yani toplantı yaptıklarını görsün millet. yoksa konuştukları konu galatasaray'ı bir adım öteye götürecek şeyler değil.

    otel yapacaklarmış. ee hacı ? geliriyle işte galatasaray kalkınacak. yıllık getirisi sabri'nin maaşını karşılamayacak olan bir otel. madem gelir kazanacağız adayı kiralayalım ? yok. adamların amacı kendilerini eğlendirecekleri mekanlar yapmak.

    birader otelden 3-5 kuruş kazanmaya çalışacağımıza sporcu yetiştirip sonra onları piyasaya sunarak para kazansak ya ? nooooooo olmaz. otel yapalım. riva'ya villa yapalım. köfteci açalım.

    yapalım tabi yatırım yapalım. ama spordan kazandığımız parayla yapalım. otelden kazandığın para ile spora yatırım nasıl yapacaksın sayın albert einstein. ilk okul takımına spor malzemesi mi alıyorsun.

    yav arkadaş darbe falan yapamıyor muyuz ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın