resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11013
    sağ kanatta sabri ve semih var diye oraya yanaşmıyormuş. ligin ilk yarısında poldi ve denayer vardı bazı maçlarda ve yine yanaşmıyordu.

    dahası solda olcan ve yasin'in önlü arkalı oynadığı birçok maçta yine sola yanaşıyordu.

    yani kendisinin sol kanada gitmesi sağ kanatta oynayan oyuncuların kazmalığıyla açıklanabilecek bir durum değil. bu realiteden fazlasıyla uzak bir yorum olur. o zaman direkt ben bu kadar kazmanın içinde oynayamam deyip hiç sahaya çıkmaması lazım.

    sola çekmek sneijder için ciddi ve kötü bir alışkanlık oldu. bu sene skor yapamamasının en önemli nedeni de bu. geçen senelerde ve önceki senelerde sneijder'in girdiği pozisyonlara bu sene malesef yasin falan giriyor. çünkü sneijder sol çizgiye hareketlenince yasin direkt 2. santrafor gibi rakip kaleye doğru koşuyor.

    hani sağ kanattan yaptığımız atakları yönlendirmemesini, desteklememesini geçtim bu sol kanada çok fazla kaçma durumu kendisinin pozisyona girmesini, skor üretmesini ciddi anlamda etkiliyor bu sene.

    teknik heyetimizin bu soruna bir çözüm üretmesi lazım. mesela sneijder'e önce geçen yıllarda attığı gollerin videosunu izletip akabinde de bu sene yasin sneijder'in girmesi gereken pozisyonlara girip onları hunharca piç ederken sneijder'in o sırada sahanın neresinde olduğunu gösteren bir video izletebilirler.

    abi sen sneijder'sin. attığın her şutun gol olma ihtimali var. galatasaray gol arıyorsa santraforsan sonra rakip kaleye en yakın 2. oyuncu olman lazım. ki gollerin çocuğunu bu şekilde önünde bulduğun toplara vurarak attın. ne işin var sol çizgide bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın