resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 639
    dortmund'lular harbiden de sabri muamelesi çekiyor buna. takımdan gitti diye bayram edip bizle de taşak geçiyorlardı herifler. zaten iyi bir nane olsa bayern kapardı ellerinden, ahaha.

    yalnız mesele bu değil ki!? bu adamın kötü futbolcu olması bizim ucuz kurtulduğumuz anlamına filan gelmiyor. sen bu adamı alacağını düşünerek transferin son günü melo'yu yollamışsın; beklerin ve kanatların ikisinde de oynar, kadro derinliği bir nebze artar diye planlar yapmışsın... sonuçta ne olmuş? bamya. yıllarca unutulmayacak bir eblehlik yaparak kağıt kürek yüzünden adamdan mahrum kalmışsın. istediği kadar yetersiz olsun (bu arada, yetersiz derken dortmund seviyesi için yetersiz olduğunu biliyoruz sadece) bu adamdan her türlü faydalanabilirdik. orta sahada selçuk'un yanında oynayabilirdi; kanatta beyinsiz yasin'in yerine oynayabilirdi; gene kanatta podolski'nin yerine oynatabilir, podolski'yi forvete çekebilirdik; sağ bek zaten asli mevkisiydi, oraya geçse denayer sağ bekte değil stoperde oynayabilirdi*, sabri hiç oynamazdı. kısacası her yaraya merhem olabilecek cinsten bir adamdı.

    diyeceğim o ki ne kadar kötü olursa olsun; donk'un göbekte, sabri'nin sağ açıkta oynadığı takımda hayli hayli oynardı bu groskkroysdkjcsnzz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın