• 698
    galatasaray tarihinin tartışmasız en başarısız başkanıdır.

    uefa kupası sahibi, şampiyonlar ligi yarı finalisti bir takımı şampiyonlar ligi şampiyonluğu sözü vererek devraldı.
    sonuç? o takımın dağılması, yerlerine yapılan saçma sapan 30 transfer. bizim yaptığımız transferler yüzünden romanya'da hapse girenler oldu. nasıl komisyon döndü düşünün artık. yanlış adamlara güvenerek kulübü oyuncak yaptı menajerlerin elinde.
    ayrıca yanılmıyorsam 90 milyon civarında hortumlandığımız aig skandalı da kendisinin başkanlığı döneminde olmuştu.
    adam basketbolcuydu erkek basket takımımız küme düşmemeye oynuyor, kadın basketnol takımımız ise 100. yılında küme düşüyordu.

    en ama en kötüsü ali sami yen'in arazisini verip kuş uçmaz kervan geçmez bi yere stad yaptırması. ne zaman mecidiyeköy'den ali sami yen'in olduğu yerden geçsem gözlerim doluyor, içim burkuluyor acı çekiyorum resmen. fiko bile ne yaptı etti mecidiyeköy'den çok daha değerli olan dolmabahçe'de tutmayı başardı stadı. biz çok daha fazla taraftarımız, çok daha güçlü üyelerimiz olmasına rağmen koşarak gittik seyrantepe'ye. fiko gibi çıkıp ya burası ya burası 2. bi seçenek yok diyemedik. yazıklar olsun be.

    unutmadan, bugünkü borçların en büyük fitili canaydın&terim dönemindeki o transferlerle yaktık biz.

    karakteri, yada kişiliği hakkında hiç birşey yazmadım. gelip vay efendim ölünün arkasından konuşuyor demesin hiç kimse. karakter olarak 10 numara bir insandı, ama başkanlık işini yapamadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın