• 680
    chedjou gibi, koray gibi, linnes gibi, carole gibi dört tane sağlam isim var elimizde. yapmamız gereken şey, rakip takımın pivot santrfora top şişirerek pozisyona girmesine müsaade etmeyecek kadar uzun boylu ve diğer isimlere liderlik edebilecek bir as stoper almak, gerisi tamamen takım savunmasının oturmasıyla alakalı.

    eğer bu sezon pres yapan bir hücum hattımız ve sağlam bir ortasahamız olsaydı defans hattının eksiklerini görmezdik bile. türkiye ligi için yukarıdaki dörtlü gayet yeterli, bu bu sezonki performanslarııyla denayer ve olcan'ı da eklersen gayet tatmin edici bir rotasyon çıkıyor ortaya. ama gerek ortasahanın pamuk helva kadar dirençsiz olması, gerekse yanlış isimlerin ısrarla oynatılması (sabri ve semih) bu sezon savunmadan yana yüzümüzün gülmesine mani oldu. ama bugün bruno alves'in as stoper olduğu fenerbahçe'nin ve alexis delgado'yla tosic'in as stoper olduğu beşiktaş'ın yediği gol sayısı; denayer-koray-chedjou-hakan dörtlüsünün olduğu galatasaray'dan dramatik biçimde daha düşükse burada sorunu başka yerde aramak lazım diye düşünüyorum.

    yönetimin aklı varsa bir tane as stoper ve rotasyon için bir tane cüzi sağ bek alıp defans transferini kapatır. çünkü bizim sorunumuz kesinlikle defans rotasyonunda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın