• 90
    ben anlamam arkadaş galatasaray futbol takımı çıkacak adam gibi topunu oynayacak ve en kötü 1 puan alacak. en kötü diyorum çünkü tt arena'da 3 puan harici kaybedilen her puan katlanılmaz, kabul edilemez gibi bir şey.

    bazı galatasaray taraftarları hala anlamakta mı zorlanıyor yoksa haberleri mi yok bilmiyorum. eğer galatasaray türkiye kupası finalinde fener'e kaybederse 5. bitiremediği takdirde avrupa kupalarına katılım hakkını elde edemiyor. dolayısıyla 1 yıllık avrupa cezasını da çekmiş olmuyor. yani 2 sene gidememe riskimiz mevcut. şimdi neye dayanarak galatasaray beşiktaş'a yatacak ya da kıyak geçecek, geçmeli? osmanlı ile aramızda 3 puan var arkamızdaki akhisar ile puanlarımız aynı, kasımpaşa ile 1 puan var. galatasaray son üç maçında en kötü 7 puan toplaması gerekiyor avrupa kupalarına katılım hakkı kazanması için.

    bu yüzden basıp geçmemiz gerekiyor yemişim beşiktaş'ını çok şampiyon olmak istiyolardı madem akhisar'ı yenselerdi. galatasaray'ın kimseye kıyak geçmeye durumu yok. çıkıp oynayacak puan alacak bu takım o sahadan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın