resim
Antoine Griezmann
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Fransa
  • 59
    fransiz futbolunu milli bazda 2006'dan sonra cokerten en buyuk neden suphesiz zidane gibi bir lidere, yetenege, ve zekaya sahip olamamalariydi. nasil biz 2001-2011 arasi her topu alip pas veren orta sahaya yeni hagi damgasi vurmaya calisip o verimi beklediysek, fransa milli takimida senelerce nasri, taarabt, gourcuff ve daha tonlarca adami yeni zidane ilan edip basari bekledi.

    bugun belki mevki olarak olmasa da gerek liderlik, gerek zeka, gerek teknik, gerekte skora katki olarak griezmann'in bu "yeni zidane" gorevini ustalikla ustlenecegini tahmin ediyorum. bugun atletico'nun tekrar finale kalmasinda en etkin isim suphesiz kendisiydi ve fransa milli takiminda da bu liderlik gorevini yerine getirirse bir "zidane-henry" (tamam abartmayalim ama bu kimyaya yakin olma ihtimali var) sentezinin kendisinde birlesmesiyle fransa'yi uluslar arasi turnuvalarda tekrar yari finallere veya finallere cikarabilir.

    ama umarim kariyerini para icin manchester united ve chelsea, gibi veya gene real, barca, psg, man city gibi devlerde heba etmez. atletico ile 2014'u tekrar etme ihtimali cok yuksek, di maria veya falcao'nun basina gelenler kendisinin basina gelmesin. bu arada istanbul'daki mactaydim, bize tatava yapmadan yazip gecmistin, ayip etmistin :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın